Why mix image

Jak bardzo bezpieczne są twoje bitcoiny?

Możesz myśleć, że twoje płatności przy użyciu bitcoinów są całkowicie anonimowe i nigdy nie mogą być powiązane z twoją prawdziwą tożsamością, ale prawda jest taka, że transakcje bitcoinami można łatwo prześledzić poprzez blockchain. Jeśli nie podejmiesz dodatkowych kroków w celu ochrony swojej prywatności, firmy analityczne blockchain lub hakerzy mogą dowiedzieć się o historii transakcji, ile masz bitcoinów, a nawet kim jesteś. W Anonymix dokładamy wszelkich starań, aby chronić twoją tożsamość i transakcje. Oto jak to działa: Wysyłasz nam bitcoiny, a my odsyłamy wymieszane bitcoiny na nowy adres, który kontrolujesz. To zrywa wszelką ciągłość łańcucha bloków między twoją starą aktywnością a nowymi monetami, przez co prawie niemożliwe jest powiązanie tych transakcji. Aby uzyskać dodatkową anonimowość, możesz opóźnić płatność za pomocą miksera i wysłać nowe monety na więcej niż jeden adres.

Polecane


Szybkość i bezpieczeństwo

Wybierz ‘Szybki Miks’, aby otrzymać swoej bitcoiny po jednym potweirdzeniu. Aby zwiększyć bezpieczeństwo, wybierz stałe, bądź losowe opóźnienie, które utrudni śledzenie bitcoinów.

Wysokie Rezerwy

Ze względu na nasze unikalne rezerwy, które obejmują zarówno gorące jak I zimne portfele, możemy obsługiwać transakcje o wartości do 120 BTC.

Szansa na wygranie bitcoinów

Dzięki naszej loterii każdy może wygrać. Co 100 miks otrzyma bonus 10,0%. Miksuj z anonymix, aby zwiększyć swoje szanse!

Wiele adresów

Zwiększ anonimowość swojego miksu, dokonując wpłaty z wielu portfeli I wysyłając zmieszane środki na maksymalnie pięć adresów odbiorczych transakcji.

Certyfikat mieszania

Do każdej.zmieszanej transkacji wystawiamy certyfikat pochodzenia, które gwarantuje, że otrzymywane bitcoiny pochodzą od Anonymix.

Brak logów

Oferujemy opcję natychmiastowego usunięcia informacji o miksie. Jeśli jednak nie usuniesz informacji o swoich zmieszanych bitcoinach, to zachowamy je przez tydzień na wypadek, gdybyś potrzebował pomocy z transakcją. Po tygodniu wszystkie logi zostają usuwane.